تعاونکده
صفحه اصلی تعاونی ها

   

   

محصولات کشاورزی

شنداله

  اخبار و مصاحبه ایجاد «دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان» در وزارت تعاون

رییس مرکز اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ایجاد دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان ذیل معاونت رفاه اجتماعی این وزارتخانه خبر داد.

 «سید جواد رضوی» گفت: در راستای تکالیف مبنی بر ایجاد نظام متمرکز تامین اجتماعی و تأکیدات وزیر تعاون مبنی بر پایدار ماندن فعالیت‌های مرتبط با پایگاه ملی رفاه ایرانیان و به روز رسانی‌ها در ساختار رسمی وزارتخانه با پیشنهاد مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری و تایید امور ساختارهای سازمانی سازمان اداری و استخدامی کشور، «دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان» ذیل معاونت رفاه اجتماعی ایجاد شد.

وی با بیان اینکه دفتر بیمه سلامت به دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان تغییر عنوان داده است، گفت: «گروه راهبری پایگاه اطلاعات رفاه اجتماعی»، «گروه تحلیل توصیفی و اطلاعات رفاه اجتماعی»، «گروه مدیریت اطلاعات و حاکمیت داده رفاه اجتماعی» و گروه استحقاق سنجی و آزمون وسع» در سامانه ملی مدیریت ساختار دستگاه‌های اجرایی کشور، گروه های زیر مجموعه این دفتر هستند.

رییس مرکز اطلاعات وزارت تعاون افزود: تقویت پایگاه ملی اطلاعات رفاه ایرانیان، تشریک مساعی با دستگاه‌های ذیربط برای تبادل اطلاعات آنلاین برای ارتقاء کمی و کیفی پایگاه ملی اطلاعات رفاه ایرانیان، انسجام، یکپارچگی و تسهیل در خدمات رسانی به متقاضیان در راستای پنجره واحد خدمات، ارزیابی خدمات رفاهی با استفاده از پایگاه ملی اطلاعات با ایرانیان از مهم ترین وظایف دفتر اطلاعات رفاه ایرانیان است. 

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان شناسنامه رفاهی و اقتصادی است که به نظر صاحبه نظران باید دستگاه‌های مختلف برای ثبت اطلاعات با آن همکاری کنند و از این طریق وضعیت معیشت افراد مشخص و شناسایی جوامع هدف در تصمیمات اقتصادی و اجتماعی ممکن شود.

شناسایی هویت افراد در جوامع مدرن نیاز حیاتی حکومت‌ها است و این امر با تجمیع اطلاعات و ایجاد پایگاه‌های داده امکان‌پذیر است. هدفی که پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان در طول عمر هفت ساله خود به دنبال تحقق آن بوده‌ است.

در واقع پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان تلاشی است که از بهمن ماه سال 1392 در جهت تحقق ایجاد شناسنامه رفاهی ‌اقتصادی افراد شروع و از تجمیع 50 منبع داده‌ای تشکیل شده‌ است.

تاکنون از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان در پروژه‌های مختلفی در معاونت رفاه اجتماعی استفاده شده ‌است. از جمله‌ این پروژه‌ها می‌توان به شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، بهبود سازوکار توزیع سبد کالا، رفع همپوشانی بیمه‌ای، شناسایی اقشار نیازمند، ارائه بسته حمایتی و افزایش مستمری برای آن‌ها اشاره کرد.

منبع: ایرنا

پایان خبر