معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای از ارائه آموزش مهارتی به 352 هزار و 552 زن از ابتدای امسال تا پایان آذرماه خبر داد.
با توجه به تحولات بازار کار، در سالهای اخیر مهارتآموزی همواره مورد توجه سیاستگذاران و دست اندرکاران قرار گرفته است تا افراد متناسب با نیاز بازار کار آموزش و مهارتهای لازم را فرا گیرند.
طبق آخرین آمار نیمی از جمعیت 62 میلیون و 440 هزار نفری جوانان 15 ساله کشور را زنان تشکیل میدهند که فقط سه میلیون و 670 هزار نفر از آنها شاغل هستند و توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتآموزی برای این قشر از جامعه امری حیاتی است.
در این زمینه، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای درباره وضعیت مهارتآموزی زنان در سازمان مربوطه به ایرنا، گفت: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و اسناد بالادستی، یکی از برنامههای مهم این سازمان، آموزش به زنان در گروههای مختلف است.
«علیرضا حاتمزاده» افزود: با وجود شیوع کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی بخش دولتی و خصوصی در 9 ماهه امسال، 352 هزار و 552 نفر دوره معادل 75 میلیون و 155 هزار و 846 نفر- ساعت آموزشهای مهارتی برای زنان ارائه شده است.
وی تصریحکرد: از مجموع این آموزشها، 140 هزار و 924 نفر(معادل 27 میلیون و 109 هزار و 91 نفر- ساعت) در مراکز دولتی سازمان و 211 هزار و 628 نفر (معادل 48 میلیون و 46 هزار و 755 نفر- ساعت) در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای سراسر کشور آموزش دیدهاند.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفهای افزود: این آموزشها برای زنان، در مراکز ثابت خواهران، سکونتگاههای غیر رسمی، مراکز ثابت شهری، روستایی و عشایری، زندان، سیار، صنایع و اصناف، بینکارگاهی و جوار کارگاهی، محیط کار واقعی، جوار دانشگاهی، آسیبدیدگان ناشی از مواد مخدر و مهارتهای پیشرفته به عنوان گروههای هدف آموزشهای مهارتی اجرا شده است.
به گزارش ایرنا، طی سالهای 96 تا 99 حدود 248 هزار نفر مجوز مشاغل خانگی دریافت کردند. در مجوزهای صادره 76 درصد زنان و 24 درصد مردان هستند که 80 درصد این زنان تسهیلات بانکی دریافت کردند.
همچنین با تصویب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سال 96، به پیشنهاد «معصومه ابتکار» معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، این برنامه در 24 استان برای 6 هزار زن سرپرست خانوار در سال گذشته شروع شد و در ماههای آینده شاهد اتمام این طرح خواهیم بود.
منبع: ایرنا
پایان خبر