تعاونکده
صفحه اصلی تعاونی ها

   

   

محصولات کشاورزی

شنداله

  اخبار و مصاحبه معاون وزیر تعاون: وضعیت اشتغال 10 استان از نزدیک بررسی می شود

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گروهی از معاونان و مدیران مجموعه وزارتخانه را مامور کرده است تا مشکلات و مسائل 10 استان با بیشترین نرخ بیکاری را از نزدیک مورد بررسی و واکاوی قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی، حجت ‌الله میرزایی شامگاه شنبه بدو ورود به این استان در نشستی که در فرودگاه بیرجند با حضور استاندار، نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان برگزار شد، افزود: سفر به خراسان جنوبی هم با حضور مدیران وزارتخانه با همین هدف صورت گرفته و امید می‌رود اهدافی که به دنبال آن هستیم محقق شود.

وی گفت: این سفر با هدف بازدید از طرح‌های اشتغال‌زا و بررسی توسعه اشتغال استان انجام شده است.

استاندار خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: این استان سرشار از ذخایری است که موقعیت مناسبی را برای اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند.

حمید ملانوری تصریح کرد: در حالی که سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی از امنیت بالایی برخوردار است اما جمعی از جوانان مشتاق کار، بیکار مانده‌اند بر همین اساس باید حمایت‌های لازم از ایجاد اشتغال صورت بگیرد.

وی گفت: خراسان جنوبی از لحاظ وسعت سومین استان پهناور کشور به حساب می‌آید اما مردم استان از این ظرفیت بی‌بهره مانده‌اند و لازم است به این شهروندان کمک شود تا مهارت‌های خود را به نمایش بگذارند.

استاندار خراسان جنوبی افزود: تقاضای ما از وزارت تعاون این است که سفر کنونی معاونان را سرآغازی برای توسعه استان قرار دهد و همه امکانات خود را بسیج کنند تا در آینده نزدیک برکات این سفر قابل لمس باشد.

وی با اشاره به مهم‌ترین نیازهای استان بیان کرد: پروژه‌های روستایی و عشایری نیاز به حمایت ویژه‌ای دارند که امید می‌رود تخصیص اعتبار و تسهیلات به آنها در اولویت قرار گیرد چراکه در نبود حمایت‌ها شاهد مهاجرت بی‌رویه به شهرها هستیم و بدین شکل نرخ بیکاری شهری رشد پیدا می‌کند در حالی که با تخصیص اعتبار به این پروژه‌ها، مهاجرت معکوس شکل می‌گیرد.

ملانوری گفت: بیمه بیکاری به‌ویژه در ایام کرونا موضوع مهم دیگری است که نیاز به پیگیری دارد.

وی با اشاره به احداث بیمارستان تامین اجتماعی زیرکوه یادآور شد: این بیمارستان تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی اداره می‌شود و در یک بلاتکلیفی به سر می‌برد که انتظار ما این است در همین سفر تعیین تکلیف و واگذاری آن به‌طور کامل صورت بگیرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سرمایه‌گذاری شرکت شستا در بخش نیروگاه بادی، دامداری، معادن و زغال‌سنگ گفت: تلاش ما این است که از ظرفیت سرمایه‌گذارانی که اهلیت دارند بیشترین بهره را ببریم.

وی افزود: موسسه خیریه علی‌اکبر (ع)، آب‌درمانی بهزیستی، مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای زیرکوه و کویر تایر از پروژه‌های مهم دیگری هستند که نیاز به تکمیل، توسعه و تامین اعتبار دارند.

منبع: ایرنا

پایان خبر