تعاونکده
صفحه اصلی تعاونی ها

   

   

محصولات کشاورزی

شنداله

  اخبار و مصاحبه 17 هزار و 872 فرصت شغلی در استان همدان ایجاد شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: در راستای اهداف سند راهبردی و توسعه اشتغال این استان در هشت ماهه سال جاری برای 17 هزار و 872 نفر شغل در بخش مسکن و غیرمسکن ایجاد شده است.

«احمد توصیفیان»  ضمن تشریح عملکرد اشتغال و سرمایه‌گذاری استان در هشت ماه نخست سال جاری، افزود: تعهد ایجاد اشتغال این استان در سال جاری با اعلام دستگاه‌های اجرایی 19 هزار و 450 نفر بوده که تاکنون 92درصد آن محقق شده است.

وی اظهار داشت: برای ایجاد و حفظ اشتغال موجود بیش از پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده که نتیجه آن نرخ بیکاری 7.3 درصدی، بر اساس مرکز آمار ایران در شش ماهه اول سال 99 است.

توصیفیان با اشاره به رتبه نخست استان همدان در طرح تسهیلات روستایی ادامه داد: سهم استان از 142 هزار میلیارد ریال توزیع استانی در پنج مرحله تسهیلات روستایی 3.11 درصد به مبلغ سه هزار و 441 میلیارد ریال است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه تسهیلات روستایی بر اساس شاخص هایی از جمله نسبت مبلغ عقد قرارداد طرح های ارسالی به سهمیه با 115 درصد تحقق، رتبه نخست کشوری را کسب کردیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، تحقق این امر را ناشی از تعامل و همکاری خوب بانک ها، دستگاه‌های اجرایی با کمیته های فنی استانی، شهرستانی، تدابیر و حمایت های استاندار، حوزه اقتصادی استانداری، سازمان مدیریت و فرمانداران دانست.

توصیفیان در خصوص پرداخت تسهیلات 12 درصدی به فعالیت‌های بیشتر آسیب دیده از ویروس کرونا، اظهار داشت: تاکنون 112 میلیارد تومان تسهیلات در استان پرداخت شده و براساس مصوبات ستاد ملی کرونا، سامانه کارا برای طرح های بخش گردشگری و بخش ورزش فعال شده است.

وی ادامه داد: بنگاه‌هایی که در این دو حوزه از تسهیلات کرونا استفاده کرده اند یا بر اساس دستورالعمل های جدید می توانند در صورتی که از قبل منتفع شده اند مابه التفاوت سقف تسهیلات در نظر گرفته شده را دریافت کنند و لذا به محض دریافت پیامک در سامانه کارا ثبت نام کنند.

این مقام مسئول یکی از برنامه‌های دولت برای اشتغال دانش آموختگان را طرح مشوق بیمه ای اعلام کرد و افزود: در صورتیکه بنگاه‌های اقتصادی نیروی جدید خود را از بین دانش آموختگان لیسانس و بالاتر جذب کنند به مدت 24 ماه، حق بیمه سهم کارفرما از دولت به آنها پرداخت می‌شود.

توصیفیان ادامه داد: واحدهای آسیب دیده از کرونا در 14 فعالیت مصوب ستاد ملی کرونا، در صورت برگشت بکار نیروی های دانش آموخته خود که در ایام ویروس کرونا بیکار شده اند، می توانند از این امتیاز ویژه بهره ببرند.

وی از دستگاه‌های صادر کننده مجوز فعالیت خواست که اطلاع رسانی لازم به واحدهای زیر پوشش خود را داشته باشند.

منبع: ایرنا

پایان خبر