مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: توسعه فرهنگ و آموزش کارآفرینی ضرورت مهم اقتصاد جامعه و مهم ترین راهکار برون رفت از اقتصاد نفتی است.
احمد توصیفیان افزود: با توسعه فرهنگ کارآفرینی و آموزش سرمایههای انسانی خلاق میتوان از وابستگی اقتصاد به نفت جلوگیری کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان آموزش را مهم ترین و کلیدیترین نقش در توسعه کارآفرینی دانست و عنوان کرد: سرمایه انسانی آموزش یافته و دارای مهارت، مزیت رقابتی اقتصاد جوامع و توجه به ابداع، خلاقیت و نوآوری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه جشنواره کارآفرین برتر از سال 1385 تاکنون 13 دوره با تعداد ثبت نامی 2 هزار و 751 نفر برگزار شده است افزود: 199 نفر به عنوان منتخبان برتر این جشنواره در استان همدان برگزیده شدند.
توصیفیان ادامه داد: همچنین در جشنواره کارآفرینان برتر از سال 1385 تاکنون از بین 199 منتخب 10 نفر به عنوان برتر ملی شناخته شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: با توجه به شرایط حاکم در جامعه جهانی و کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا تأکید بر آن است تا تمامی برنامههای این هفته به صورت مجازی و یا از طریق آنلاین و در صورت حضوری بودن برنامهها، با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی انجام شود.
وی هدف از برگزاری برنامههای هفته جهانی کارآفرینی را ترفیع جایگاه کارآفرینان در اذهان و افکار عمومی، ورود افراد به عرصه کارآفرینی، تشویق نسل جدیدی از کارآفرینان به راهاندازی کسبوکار و ایجاد زیستبوم کارآفرینی و اکوسیستم مناسب در کشور دانست.
توصیفیان ادامه داد: برنامه های هفته جهانی کارآفرینی سکویی برای توسعه ارتباطات و همکاریهای پیوسته تمامی نقشآفرینان عرصه کارآفرینی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان از پخش کلیپ کارآفرینی در بستر نرم افزار شاد اعلام آمادگی کرد و گفت: جلسه مجازی با دبیران مقاطع متوسطه و آموزش مفاهیم کارآفرینی و طراحی پوستر از سایر برنامههای اجرایی در این هفته است.
توصیفیان از برگزاری سمینار آنلاین کارآفرینی برای دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای و طراحی پوستر خبر داد و افزود: برپایی کلاس آموزشی آنلاین مهارتهای راه اندازی کسب و کار برای کارآموزان فنیوحرفهای و افتتاح مرکز آموزش کارآفرینی و کسب و کار از دیگر برنامههای اجرایی در هفته جهانی کارآفرینی در استان همدان است.
وی اجرای طرح ملی مشاغل، اجرای مسابقه بهترین ایده به صورت مجازی، مصاحبه با هفت نفر کارآفرین برتر سال 98 و صاحبه نظران حوزه کارآفرینی در برنامه تلویزیونی و مصاحبه اختصاصی با کارآفرینان و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه کارآفرینی را از دیگر عناوین برنامهها برشمرد.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان اعلام کرد: برگزاری مسابقه نقاشی و عکس با موضوع کارآفرینی و دیدار کارآفرینان با استاندار همدان از دیگر برنامههای ویژه این ایام است.
توصیفیان اظهار داشت: مراسم تقدیر از کارآفرینان برتر سال 98 و نیز انتخاب رییس و دبیر کانون کارآفرینی در دستور کار اقدامات این هفته قرار گرفته که با هدف ارتقای فرهنگ کار و ترویج و توسعه کارآفرینی برگزار میشود.
وی یادآور شد: کارآفرینی نقشی اساسی در توسعه فناوری و ایجاد توانمندیهای کشورها داشته و یکی از بهترین پیامدهای آن اشتغالزایی و توسعه اقتصادی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان عنوان کرد: به منظور گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی، در سال جاری با مشارکت 20 هزار مشارکت کننده بیش از 40 هزار برنامه در بیش از 180 کشور دنیا برگزار میشود.
توصیفیان با بیان اینکه این ابتکار، افراد به ویژه جوانان را به ارائه راهحلهای خلاقانه، سازنده و نوین تشویق میکند، اظهار داشت: هفته جهانی کارآفرینی سال 99 به عنوان بزرگ ترین رویداد هماهنگ با هدف ترویج و توسعه کارآفرینی از 16 تا 22 نوامبر (26 آبان تا 2 آذرماه) برگزار میشود.
وی با اشاره به روز شمار این هفته گفت: 26 آبان به نام کارآفرینی و جهش تولید، 27 آبان کارآفرینی و کرونا، 28 آبان کارآفرینی زنان، 29 آبان کارآفرینی و تعاون، 30 آبان کارآفرینی دیجیتال، یکآذر کارآفرینی و جوانان و دانشجویان، 2 آذر کارآفرینی و کودک و نوجوان، نامگذاری شده است.
منبع: ایرنا
پایان خبر