تعاونکده
صفحه اصلی تعاونی ها

   

   

محصولات کشاورزی

شنداله

  اخبار و مصاحبه گرفتن مجوز کسب و کار بدون نیاز به کد اقتصادی ممکن شد

مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری گفت: بنگاه‌های اقتصادی برای گرفتن مجوزهای لازم به‌ منظور آغاز کسب و کار، نیازی به کد اقتصادی ندارند.

کورش بیگدلی  تأکید کرد: با حذف گام 45 فرآیند ثبت‌نام و تخصیص کد اقتصادی، اشخاص حقوقی بعد از ثبت شرکت یا کسب مجوز فعالیت، از نظر سازمان امور مالیاتی به ‌عنوان مودی شناخته می‌شوند.

وی با اشاره به رویکرد اساسی نظام مالیاتی و اداره‌ کل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری مبنی بر حمایت از تولید و صادرات افزود: روان‌سازی و تسهیل فضای کسب و کار و ایجاد پنجره واحد شروع کسب و کار، باعث شده تا فعالان اقتصادی در شرایط بهتری نسبت به گذشته و به ‌دور از کاغذبازی و پیچیدگی‌های اداری، مجوزهای لازم کسب و کار را دریافت کنند.

بیگدلی تصریح کرد: قبل از این، اجرای گام 45 فرایند ثبت‌نام و تخصیص شماره اقتصادی به اشخاص حقیقی و حقوقی حداقل یک تا 2 ماه طول می‌کشید.

وی یادآور شد: این در حالی است که اکنون با حذف این گام، فعالان اقتصادی از همان زمان ثبت شرکت یا کسب مجوز فعالیت، از نظر سازمان امور مالیاتی کشور "مودی" هستند و شماره اقتصادی آن‌ها بدون نیاز به سپری شدن مراحل راستی‌آزمایی، صادر می‌شود و نیاز به استعلام‌های دیگر ندارد.

مدیرکل امور مالیاتی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هم‌اینک با اجرای بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور، اشخاص حقیقی با گرفتن مجوز یا پروانه کسب و کار از اصناف و اتحادیه‌ها و اشخاص حقوقی و بنگاه‌های اقتصادی با ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها، در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور به‌عنوان ثبت‌نام شده،شناخته می‌شوند.

وی گفت: در همین راستا اطلاعات هویتی آن‌ها به ‌صورت برخط (آنلاین)یا غیربرخط، به سازمان امور مالیاتی کشور منتقل و شماره ملی اشخاص حقیقی و شناسه ملی اشخاص حقوقی به ‌عنوان کد اقتصادی برای آغاز کسب و کار قلمداد می‌شود.

بیگدلی تأکید کرد: اجرای گام 45 در سامانه تخصیص شماره اقتصادی به فعالان اقتصادی، به‌‍‌ خصوص در نظام مالیات بر ارزش افزوده مشکلاتی را برای مودیان ایجاد کرده بود که با این مصوبه، ثبت‌نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده کافی است و به‌ منظور دریافت مالیات بر ارزش افزوده از مشتریان، نیازی به دریافت گواهینامه ثبت‌نام نظام مالیات بر ارزش افزوده نیست.

چهارمحال و بختیاری دارای 43 هزار و 590 واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و 278 واحد صنفی تولیدی، 23 هزار و 340 واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و 361 واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و 611 واحد صنفی خدماتی هستند.

منبع: ایرنا

پایان خبر